Logo
06 Ocak 2009, 09:37:13

Yeni mesaj varToplam Mesaj Sayısı: 280
Yeni mesaj varToplam Konu Sayısı: 165
Yeni mesaj varToplam Üye Sayısı: 110
Yeni mesaj varSon üye: avanti
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: şu ufo nun reklamlardaki vantilatörünü alan kullanan var mı ?  (Okunma Sayısı 31 defa)
09 Temmuz 2008, 19:27:28
realperest
Administrator
Eski Üye

E-Posta
« : 09 Temmuz 2008, 19:27:28 »

Selam.

şu ufo nun reklamlar gördüğümüz vantilatöründen alayım diyorum ama acaba iş yapar mı ?  normal bir vantilatörden farkı ney , ne gibi özellikleri var ?

alan kullanan memnun olan yada olmayan yorumlarsa sevinirim.

09 Temmuz 2008, 20:06:48
turker
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #1 : 09 Temmuz 2008, 20:06:48 »

Ben kullanmadım ama bir beyaz eşya mağazasında gördüm dükkanın önünde çalıştırmışlar,bir yandan buharlar çıkıyor bir yandan vantilatör dönüyordu..
Elimi önüne tuttum serinlik geliyor mu diye öyle aman aman bir serinliği yoktu..
Ayrıca bu ürünü gördüğüm mağaza bir pasajın 2. katındaydı ve kapalı bir yerdeydi..
Bu durum ürünün performansını ne kadar etkiler bilmiyorum ama hiç faydası yok gibi geldi bana..
09 Temmuz 2008, 20:57:07
tivosh
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #2 : 09 Temmuz 2008, 20:57:07 »

selam

biz aldık ve hic memnun kalmadık hatta bozuk diye geri getirip yenisini aldık inanın 1 derece bile sogumuyo ev yani normal vantilatörde aynı işi görüyor ama aldıgımız magaza acayip serindi.. aynen kullanma talimatlarına uyuyoruz ama yok olmuyo

reklamlarda her şeyi görüpte merak etmemek lazım  diye  taaaa  önceden kendi kendime verdiğim sözü tutmadığımı farkettim Gülümseme

ben düşünmeyin derim
10 Temmuz 2008, 18:32:37
tsafak
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #3 : 10 Temmuz 2008, 18:32:37 »

arkadaşlar bu ürünler tamamen göz boyama gibi geliyor bana bildiğimiz vantilatörü makyajlayıp tüketiciye kakalamak sadece. biz de türkler olarak böyle ürünlere çok meraklıyız. bence uzak durum en iyi serinleme yolu klimadır. maliyetli diyorsanız takın pervaneyi dönsün. yeterlidir.
10 Temmuz 2008, 21:41:25
aklidenge
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : 10 Temmuz 2008, 21:41:25 »

arkadaşlar bn dün sordum mağaza sahbine tabiki almak için sordum bn klima gbi bişey en azından ona yakın die düşündüm ama kesinlikle normal bi vantilatör den hiiiç bi farkı yok sadce görünm yapmışlar bir de o buharı yapmışlar o buharıda bn sandmki klima gbi soğuk gelioo alakası yok sadece buharmış bir de fiyat koymuşlarki aman allahım 165 ytl mağaza sahbi bile dedi gereksiz die

alanlar  kaça aldığını yazarsa iyi olur.
29 Temmuz 2008, 20:41:05
tamermerta
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #5 : 29 Temmuz 2008, 20:41:05 »

İki gün önce akşam iş çıkışı aldım. Dün gece kullanabildim ve kendimce sonuçlar şöyle.
1.Peşinen söyleyeyim klima değil. Yani ortamın ısısını düşürmüyor.
2.Buhar ne işe yarıyor diyorsunuz tabi. Yukarda Rubisco söz etmişti. Aynen şu bebeklerin kuru havadan etkilenmemeleri için yapılmış buhar makinası gibi. Ne çaydanlıktan çıkan buhar gibi sıcak, nede buzdolabından çıkan gibi soğuk. Fakat buhar işe yarıyor. Öndeki kanaldan çıkan su buharını vantilatör üflediği için serinlik hissi yaratıyor. Vantilatör ve buhar ayrı ayrı çalışabiliyor. Birde evdeki elektrikli aletlere hiçbir zararı dokunacağını sanmıyorum çünkü su buharı vantilatörün etkisiyle yok oluyor. Bırak insanın üstüne yapışmayı çihazın önünde bile buğulanma yok. Kanalın girişinde doğal olarak yoğuşma sebebiyle su damlaları var.
3. Motoru sessiz, sürekli kullanımda ısınmıyor, iyi su harcıyor. Birde kireçsiz su kullanmak lazımmış ama ben damacanadan bu alete su koyamam İstanbul'da çeşme suyu kullanacağım.
Tüm bunların dışında Ufo'nun sitesinde yazan 50 sayfalık negatif iyon etkisi ne işe yarar yada bir işe yarar mı zamanla anlarım herhalde.
Başta da söylediğim gibi bunlar benim yorumum sonra alıpta adam bizi kandırdı yada doğru dürüst anlatmamış aslında iyiymiş demeyin. Kendiniz de test edin derim. Benim klima alıp taktıracağım evim olmadığı için bunu aldım, yoksa verin parayı alın iyi bir klima oh püfür püfür yazması bile serinletiyor. Tüm donanım haber dostlarına selamlar.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: