|
avanti
|
 |
« Yanıtla #1 : Dün 20:34:46 » |
|
Dostum verdiğin tanıtım bilgisi için teşekkür ederim ama benim bu platformdan beklediğim bu değil.bana lazım olan bu tanıttığın ürünü kullanan birilerinin mesela 3 ay sonra kullanımı sırasında nelerle karşılaştığı,aldığı ürün hala aldığı günkü gibi düzgün çalışıyormu,aldığında ürünün tanıtım bilgilerinde yazanlardan farklı şeylerle karşılaştımı mesela ürünün ambalajından üzerinde yazan tüm ekipman çıktımı,eksik varmı,ürünü kullanmak için sonradan ilave neler almak yada yapmak zorunda kaldı.bize böyle bilgiler lazım.Yoksa mesela hepsiburada'nın ürün bilgilerinden birini kopyalayıp buraya yapıştırmak değil benim beklediğim.Bakın ben şimdi ne yapacağım.Sizin tavsiye ettiğiniz ürünün bir benzerini ben hapsiburada.com dan aldım;ürün bilgileri şöyle benim ilavelerimde böyle :-))
NEOVO H-W22 22" 3ms (DVI + ANALOG) MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
Neovo H-W22 22" 3ms Tepki Süresi + DVI Dijital ve D-SUB Analaog Giriş + Multimedya İnce Tasarım LCD MONİTÖR
Düşük Tepki Süresi
# AG Neovo H-W22 monitörler 3 ms (GtG) tepki süresi sayesinde hem oyunlarda hemde oyun dışındaki hareketli görsel uygulamalarda mükemmel performans alma imkanı sunuyor. Bu monitörlerdeki hayaletlenme efekti sıfıra yakındır, bu sayede en hareketli uygulamalarda dahi hareket eden nesnenin ardından gölgeler oluşmaz.
Standart DVI Bağlantı
# Yeni nesil tüm ekran kartları tarafından desteklenen DVI (Digital Video Interface) çıkışına H-W22 monitörünüzü hiçbir ara aparat gerektirmeden direk olarak bağlanabilir ve dijital görüntü kalitesi yakalanabilir. H-W22 monitörlerde DVI bağlantının yanı sıra Analog(15 Pin D-Sub, VGA) bağlantı standart olarak gelir.
Yüksek Kontrast ve Parlaklık Oranı
# AG Neovo H-W22 monitörlerde bulunan 300 cd/m2 parlaklık ve 1000:1 kontrast oranı sayesinde monitörün görüntü kalitesi en yüksek seviyelere çıkıyor.
Yüksek Renk Desteği
# Standart panellerden daha farklı bir panel kullanan AG Neovo, 16,7 milyon renk seçeneği ile daha canlı bir görüntü sağlar.
Yüksek Görüş Açısı
# 170o lik yatay görüş açısı sayesinde, monitörün karşısında oturan kişi dışındakiler de, film ve benzeri uygulamalarda monitördeki görüntüleri net bir şekilde görebilir ve en yüksek verimi sağlayabilir.
Standart Multimedya Özelliği
# AG Neovo H-W22 monitörlerle standart olarak gelen speakerlar sayesinde ev ve ofislerde bu özellikten direk olarak faydalanabilir, bu sayede masaüstünüzde daha fazla kullanım alanı sağlamış olursunuz
Geniş Ekran Özelliği
# H-W22 LCD monitörler 16:9 formatındadır ve max. 1680 x 1050 çözünürlüğe çıkabilirler. Bu sayede izlediğiniz filmler, ofis uygulamaları ve oyunlar yatayda daha fazla görünüm alanına sahip olurlar.
3 Yıl Yerinde Garanti
# # Call center ( 0800 211 43 57) Telefon numarasını ücretsiz olarak arıyarak Arızalanan ürününüzü ücretsiz olarak adresinizden alınıp sorunu çözüldükten sonra adresinize teslim edilecektir.
Duvara Asılabilme Özelliği
# H-W22 monitör orjinal AG Neovo askı aparatları sayesinde duvara rahatlıkla asılabilir. Tüm modeller VESA uyumludur.
Global Marka Ayrıcalığı
# AG Neovo monitörler tüm dünyada aynı şartlarla ve aynı özelliklerle satılan global bir markadır.
TEKNİK ÖZELLİKLER # 22" Widescreen TFT LCD Monitor # 1680 x 1050 max. çözünürlük # 1000:1 gerçek kontrast # Parlaklık 300 cd/m2 # 16.7 milyon renk # 3 ms (GtG) tepki süresi # 0,282 mm nokta aralığı # 15 Pin D-Sub Bağlantı # DVI Bağlantı # TCO’03 standartları # 170o-160o (Yatay-dikey) görüş açısı # 24 kHZ – 83 kHz Yatay tarama # 55 Hz – 75 Hz Dikey tarama # Benzersiz İnce Tasarım, # Renk: Siyah # 3 Yıl yerinde Garanti Ürün Özellikleri : Ekran Büyüklüğü (İnç) 22" Çözünürlük (max) 1680x1050 Tepki Süresi 3 mS Çalışma Frekansı (Hz) 60 Hz Nokta Aralığı 0.28 Doth Pitch Bağlantı Analog + Dvi Boyutlar 506 x 405 x 211 mm Ağırlık 4.9 kg Parlaklık (cd/m) 300 cd Kontrast Oranı (mnt) 1000 : 1 Ekran Tipi 16 : 9 ( Geniş Ekran ) ---------------------------------------------------- Şimdi gelelim gerçek kullanıcı yorumuna yani benim yorumuma ki ürünü 8 aydır kullanıyorum :-) ilk önce görünüş olarak gerçekten çok zarif bir ürün,siyah çerçeve çok yakışmış incecikte aynı zamanda.ama mesela kutusundan duvar asma aparatı çıkmadı..Alacak olursanız alacağınız firmaya sorun duvara asma aparatıda varmı kutuda diye.Monitoru yerde kullanmak için verilen ayaklar ise çok zayıf görünmesine ve takarken elimde kalabilir korkusuyla monte etmeme rağmen şimdiye kadar dayandı.Hoparlörler araba hoparlörlerinin tweeter'ları gibi zayıf ve hiç bass ses alamazsınız. Sakın beklemeyin, ben eski bilgisayarımdan kalan harici 2 eski hoparlörümle birlikte kullanıyorum ses kalitesi ancak düzeliyor.Son eksiğide maalesef sharpness ayarının bilgisayarı her başlattığımda ayarını kaybetmesi ve her açtığımda yeniden ayarlamak zorunda kalmam oldu.Maalesef save etmenin bir yolunu bulamadım.Hepsiburadanın kullanıcı görüşlerine bunu yazdığımda sanki çok ilgileniyorlarmış gibi bir telaş ürünün türkiye distributorunden mesajlar aldım efendim yardımcı olalım falan diye ama ne yardım ettiler nede benim kendilerine yazdığım mesaja tekrardan cevap verdiler.İlk gönderdikleri mesaj şuydu efendim eğer ayar tutmama sorunu varsa bu arıza demektir ürünü gönderin falanca adrese bakalım.Bende cevap yazdım kardeşim elime alalı 3 gün oldu size göndersem kaç ayda geleceği belli değil,arızalı ise yenisini gönderin değilse benim kullanıcı hatam varsa bana nasıl ayarlama yapabileceğimi yazın.ilk mesaj gönderen servis yetkilisi cevap verme tenezülünde bile bulunmadığı halde kendisini ürünün distrubutor firmasının yöneticisi olarak tanıtan birinden aldığım mesajdada eğer tanıtım ve kullanım kılavuzu kutudan çıkmadıysa gönderelim ordan ayarlamaları öğrenin oldu.Bende sırf denemek için kutusundan kullanım klavuzu çıkmasına rağmen bakalım ne kadar ilgileniyorlar diyerek kullanım kılavuzu göndermelerinği açık isim ve adresimle yazmma rağmen 8 aydır cevap vermek tenezzülünde bile bulunmadılar.Şimdi monitorumdan memnunmuyum evet.ama eksikleri varmı evet.mesela hiçbir şekilde 60 hertz dışında bir tazeleme hızı seçebilme şansınız yok..Bu paraya bu mal bu kadar oluyor işte derseniz bence çok iyi bir monitor sahibi olursunuz hemde 22 inç.kolay gelsin...
|