Logo
06 Ocak 2009, 10:29:50

Yeni mesaj varToplam Mesaj Sayısı: 280
Yeni mesaj varToplam Konu Sayısı: 165
Yeni mesaj varToplam Üye Sayısı: 110
Yeni mesaj varSon üye: avanti
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: PHILIPS HP 4667 INFLUENCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ  (Okunma Sayısı 8 defa)
03 Aralık 2008, 21:02:25
melis
Yeni Üye
*

E-Posta
« : 03 Aralık 2008, 21:02:25 »

selam.

yorum için uygun bi yer bulamadığım için buraya yazıyorum. heralde site yönetimi uygun bir bölüm açar yada uygun bir yere taşır.

PHILIPS HP 4667 INFLUENCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ 

tek kelimeyle harika bir ürün 1 sene oldu ben alalı, saçlarım kuaförden çıkmışcasına bakımlı,parlak alıyoken çok düşünmüştüm ama şimdii çok memnunnum saçlar fön çekilmişden daha bakımlı oluyor ,benim saçlarım düzdü ama genede fön çekiyoken çok zorlanıyordum,1 saat fön çeksem bile istediyim sonucu alamıyordum şu konuda çok cidiyimki kuaföre gittiyimde memnun olamayarak eve dönüyordum ve o fön ekilmiş saça ben kendim yeniden şekil vermek zorundaydımm. hem maddi hemde manevi olarak rahatsız oluyordum şimdi istediyim saç şekline kavuştumm hem geriye ,hem içe doğru hem dalgalı ,hemde istersenin düpdüz bir model yaratabilirsiniz ,fön çabuk bozulur ama bu fönden çok öte biişe abarttığımı düşünüyosunuzdur ama gerçekler bunlar çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim,saçları ince olanlar yüksek ısıya dikkat etsinler kırılma yapabiliyo ama ısıyı dşürürseler endişeleri olmasın ilk etapta ben bunu yaptım 170 derecede ve daha yüksek ısıda saçıma kulandım kırılma çok fazla oldu şimdi 140 da kulanııyom sonuç mükemmel kırılmada yok.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: