Logo
06 Ocak 2009, 13:39:30

Yeni mesaj varToplam Mesaj Sayısı: 281
Yeni mesaj varToplam Konu Sayısı: 165
Yeni mesaj varToplam Üye Sayısı: 110
Yeni mesaj varSon üye: avanti
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: NOKIA N95 8 GB  (Okunma Sayısı 8 defa)
03 Aralık 2008, 20:57:04
melis
Yeni Üye
*

E-Posta
« : 03 Aralık 2008, 20:57:04 »

iyi akşamlar.  yeni  üye oldum.

ben de ilk katkımı yapmak istiyorum.

Windows ve symbian işletim sistemli başka telefonları da kullandım, ama bu telefon onlardan şu özellikleri ile farklı.

1. Bu telefon smartphone ile telefon arasında çok iyi bir denge tutturmuş. Günlük hayatta ihtiyaç duyulan pratik bir kullanımı var, fakat smartphone gibi de ihtiyaç duyduğunuzda internete çıkabiliyorsunuz, exchange ile senkronizasyon yapabiliyorsunuz

2. Wi-Fi , bluetooth vs gerçekten çok sorunsuz çalışıyor. Neredeyse labtop kadar iyi wi-fi sinyali alabiliyor. Mükemmel bir wi-fi kullanımı var.

3. İşlemci hızı ve rami aynı anda birçok uygulamayı sorunsuz çalıştırabiliyor.(P990da bulunan bir uygulama açıldığında ram yetmediği için diğer uygulamaların kapanması sorunu gibi bir saçmalık yok.) Telefon açıldıktan günler sonra bile son derece akıcı.

4. Bir telefon olarak okadar pratik özellikleri var ki, daha önce smartphone kullanmış biri olarak "Oh be" dedim. Örneğin sizi birisi aradığında iki tuşta, "Meşgulum sonra ara" diye sms çekebiliyorsunuz. 2 tuş!!!

Daha yazacak şey var , ama 3 aylık kullanımın sonucu bu tür cihazlara yazılım geliştiren bir bilgisayar mühendisi olarak teknik ve tasarım olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: