Evet, bende katılıyorum.
Ama Microsoft' u bu konuda eleştirmeden geçemeyeceğim, madem ki lidersin bazı şeyleri önce sen yapmalısın, ne kadar basit bi mantık şu ie7 deki sayfa sekmeleri ama bunu senelerden beri yapamadı (yapamadı derken akıl edemedi demek istiyorum) microsoft önce firefox yaptı, sonra bizimkiler görünce ekledi. Lider olmak bu değil ki ...... sen bulacaksın, sen yapacaksın ötekiler arkadndan seni takip etmeye zorlanacak.
Microsoft un işi önümüzdeki dönemlerde zor gibi geliyor bana......
Evet bu konuda çok haklısın realperest ve görüyorumki microsoft hala firefox kadar etkili olan bir sekme sistemi oluşturabilmiş değil. Firefoxta siteden gelen eni pencerede aç komutunu firefox yeni sekmede aç olarak algılıyor ve bu birçok sayfa açarak karmaşa yaratma olayından kullanıcıyı otomatikman kurtarıyor. fakat microsoft ie 7 de yeni pencerede aç komutuyla birlikte firefox gibi yeni sekmede açmıyor komut olduğu gibi yeni bir pencere açıyor linke mouse nin orta scroll tuşu ile tıklarsanız ancak bu şekilde yeni sekmede açıyor . belkide tam benzerlikten kaçınıyor microsoft eğer bizde bunu firefox gibi yaparsak kopyaladığımız dedikodusu olur diye düşünüyorlar belkide ama bu konuda şu anda firefox daha başarılı