Selam.
Evet gerçi ben kullanmıyorum şu an ama en azından ilk gün ayarlarını vs. yapmak için yoğun bir şekilde kullandım.
Bu fiyata beklediğmden fazlası idi. Galiba ÇİN de üretilmiş bir cihaz,çünkü bu kadar çok şeyi bu kadar ucuza ancak ÇİNLİLER verir heralde

kasası basit ama şikayetçi olunacak kadar değil. önünde ve arkasında iki kamerası var. kutusundan 2 tane pil ve 2 tane dokunmatik ekran kalemi çıkıyor. birer tane yedek bluetooth kulaklı bile çıkıyor valla kutudan oldukça güzel çalışan . menüsü çok basit sayılır. eh zaten bunlar benim aradığım özelliklerdi , çünk 55 yaşında birisi kullanacaktı.
çift hat kullanımında hiç bir problem yok canavar gibi çalışıyor. çakışma falan yaşayacak hiç bir şey yok çünkü hakkatten ayrı ayrı iki tane telefonun bir kasada buluşması. siz numarayı çeviriyor ve hangi hattan aramak isterseniz onun ARAMA tuşuna basıyorsunuz. bu kadar. Telefon çaldığında hangi hattan çağrı geldiğini ekranında belirtiyor. Her iki kartınızın SİM rehberini ayrı ayrı görebiliyorsunuz. ayrıca telefonun kendi hafızası da 300 kayıt yapmaya izin veriyor. bütün telefon trafiğinizi ARADIKLARINIZ, ARAYANLAR, CEVAPSIZLAR gibi hepsinde hangi hattan gelmiş gitmiş ayrı ayrı belirtiyor.
Kısaca toplayacak olursam ; beklediğimden daha iyi ama belkide alışkanlık NOKIA yapsa benzerini 100 lira fazla verirmiydim, VERİRDİM

Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım.