evet artık ben burası ile ilgili yorumlarımı sizlerle paylaşabilirim.
beklentilerimin altında kaldı malesef ;
odalar, detaysız ve özensiz düzenlenmiş, temizliğini yaptırmak için biraz uğraşmanız gerekiyor. yani öyle otomatikolarak yapılmıyor, çarşaflar yıkanmıyor özellikle birilerini yakalayıp belirtmeniz gerekiyor.
deniz, mavi bayrak vardı ama ben pek beğenmedim, çünkü denizde ufak ufak tahta kıymığımı desem, ağaç kabuğumu desem gübürlü bir görüntü vardı.
havuz, güzeldi. 2 tane kaydırağı olan iki açık, 1 tane kapalı havuzu var ayrıca birde çocuk havuzu var.havuzlar bütün beklentilerinizi karşılayacaktır.
yemekler, 1 hafta içinde aynı menülerin tekrar çıktığına rastladım. çeşit yönünden zayıf,özellikle meyve çeşitleri neredeyse her gün aynı hatta hep aynı söyliyim.... karpuz, kavun, şeftali,kayısı bu kadar ben başka bi meyva görmedim haa bide üzüm vardı. yinede masadan aç kalmadık, yiyecek bi şeyler bulunuyor. yemekhane altyapısı malesef oda sayısı ile orantılanmamış, yemeğinizi aldıktan sonra yer bulma probleminizi çözmeniz gerekiyor. bi akşam yemeğinde 4 kişi neredeyse 10 dakika ayakta tabaklar elimizde dolaşmak zorunda kaldık.
animasyon, gördüğüm en kötü animasyon burdaydı. bi kere acayip derecede şımartılmış animatörler. adamlar saat 09:30 da piyasa çıkıyor akşam 17:00 ' a kadar 3-5 tane oyun oynatıyorlar misafirlere. kendileri hiç bi şey yapmıyor ama. 17:30'dan sonra zaten bulamassın adamları.ben başka yerlerde acıyordum animatörlere , adamlar bir palyanço kılığında, bi şaklaban kılığında bütün gün sıcağın altında uğraşıyorlar diye. buradakiler seni beğenmezlerse bi masa tenisi raketi bile alman zor olur.
aramızda geçen bir diyalog ;
ben : ben okey takımı almak istersem kimden alıcam.
o : bizden
ben : akşam 17:30'dan sonra almak istersem , kimden alacam.
o : onuda bizden alıcan abi
ben : peki ben o saatte sizi nerde bulabilirim.
o :
ben : anladım ( neyi anladın derseniz, bu gülüşün anlamı : o biraz zor be abicim, sen hiç yorma kendini bizi aramak için)
anladığım kadarıyla bu otele artık yatırım kesilmiş ve sadece para kazandıran bir yer olarak görülüyor sahipleri tarafından. çünkü o kadar basit çözümler dahi görülemiyor. havuz başında şezlong ve şemsiye otel müşterilerinin yarısına bile yetmeyecek sayıda o yüzden bir kişi nöbetçi olacak, sabah saat 6 da falan gidip sezlong a havlu atacak, yoksa şezlonglarda yer bulmanız imkansıza yakın.okey takımı alıyorsunuz siyah onlu 1 tane, mavi onlu 3 tane !!! , masa tenisi için raket alıyorsunuz raketin vallahi diğer yarısı yok , kola içeceksiniz plastik bardakla veriyorlar, plastik dediğim hani bardak plastikten imal edilir ya öyle değil, şu kullan at plastiklerden çok kötü yaaa, yani 50 liraya 100 liraya çözülecek bir sürü problem var ortalıklarda ama bunları gören ve çözüm arayan kimse yok. yönetim yönünden de PROBLEM ÇIKMASIN YETER mantığı kabul edilmiş. bunu anladıktan sonra problem çıkartma potansiyeliniz ne kadar çok olursa o kadar sağlıklı hizmet alıyorsunuz. mesela havuz başında görevlilerin duyacağağı şekilde " nası yer burası yaa, şezlong olmaz olurmu " dediğinizde 5 dakika içinde bi yerlerden bulup getiriyorlar.
otelin tesis olarak yetersizliği yok gibi ama kesinlikle bir yönetim problemi var. gidince daha iyi anlarsınız. Ortalıkta duran 50-100 liraya düzeltilebilecek eksiklikleri gidermek kimsenin aklına nasıl gelmiyor. ona hala daha şaşırıyorum.
Sonuç olarak 130 ytl/gün ödediğim bi otelden çok daha iyisini beklerdim. ben bir sürü ucuz oteli eledim. burayı tercih ederken tesis özelliklerinin güzel olduğunu zaten anlamıştım. bide fiyatı düşük değil diye seçtim açıkcası çünkü ucuz tesise gidip mutsuz ayrılmak beni pişman ederdi. ama buraya gittiğime pişman değilim desem yalan olur.
başka soruları olan arkadaşlar olursa cevaplarım.